Síla osobní značky

Každý z vás má osobní značku, ale jen málokdo si to uvědomuje. A z toho mála téměř nikdo vědomě na své značce nepracuje. Proto je tak jednoduché v dnešní době rychle zaujmout. Jen se toho nesmíte bát.

Mě se podařilo za 3 roky vybudovat tak silný osobní brand, že mi dnes stačí jeden post na LinkedIn a dokáži tím získat velkou pozornost ve finančním sektoru, navazovat zajímavé spolupráce nebo získávat zakázky za statisíce a díky tomu i v době, kdy náš hypoteční trh utrpěl meziroční propad o 80 %, můj byznys to nepoznamenalo vůbec.

Nejsem markeťák, nejsem brand stratég a ani nemám patent na to, jak to máte dělat. Jsem praktik, který za poslední roky hodně věcí vyzkoušel a teď nastal čas, abych předal své poznatky dále.

Jestli chcete slyšet, jak vybudovat velmi silnou osobní značku, hlasujte pro mou přednášku. :)

Komu je přednáška určena?

Pro všechny, kteří chtějí vědomě budovat svou silnou osobní značku.
Tomáš Rusňák
TAURUM finance / Hypotécast
22 hlasů

Tomáš Rusňák je jedním z nejznámějších hypotečních specialistů v České republice, který pomohl zpracovat více než 430 hypoték v celkovém objemu přesahujícím 1,4 miliardy Kč. Je to spolumajitel hypoteční firmy TAURUM finance s.r.o. a má za sebou spolupráci na projektech s Ministerstvem financí ČR nebo Českou národní bankou. Je tvůrcem velmi úspěšného vzdělávacího podcastu o hypotečním a realitním trhu s názvem Hypotécast. Více informací o hypotékách, podcastu a Tomášovi můžete najít na jeho webu: www.tomasrusnak.cz