Jak se chytře orientovat v džungli technologií 21. století?

Efektivita a osobní produktivita jsou termíny, které slýcháme poslední dobou velmi často, ale co si pod nimi představit? O tom bude můj workshop, projdeme si tipy na efektivní správu času a kalendáře s úkoly, popovídáme si o možnostech a metodách ke zvýšení produktivity a samozřejmě nebudou chybět tipy pro 21. století na služby a aplikace, které vám mohou být v tomto pomocníkem.

Naučím vás:
• Nastavit si správný systém pro vaši osobní produktivitu a efektivitu.
• Vybrat si vhodné nástroje a techniky, které Vám budou ušity přímo na míru.
• Minimalizovat stres a pocit toho, že nestíháte.
• Efektivně se rozhodovat pro skutečně produktivní a potřebné věci pro vás.


Komu je přednáška určena?

Pro všechny, kteří chtějí v dnešní přetechnizované době pracovat produktivně, efektivně, ale hlavně chytře a s chutí.
Jakub Hořický
11 hlasů

Jakub působí v oblasti osobního rozvoje už od roku 2010, nejprve jako redaktor webu Mítvšehotovo.cz, kde se zabývá problematikou GTD (Getting Things Done) a využívání moderních technologií a software k vyšší produktivitě. Dále se věnuje osobním školením, workshopům, business consultingu projektů, start-upů a začínajících firem, a mentoringu v oblasti osobní produktivity, efektivity a využívání moderních technologií v každodenních činnostech.

Jakub se se svým týmem již před téměř 10 lety začal věnovat myšlence propojování studentů a absolventů s jejich budoucími zaměstnavateli, tedy tomu, čemu se dnes moderně říká Employer Branding a HR marketing. Stojí za nimi projekty jako studie TOP Zaměstnavatelé - nejstarší průzkum mapující vnímání zaměstnavatelů a trhu práce v České republice, dále také největší studentské vydavatelství tištěných a digitálních publikací zaměřených na studenty vysokých a středních škol s etablovanými časopisy EkonTech.cz, ABSOLVENT.cz a Employer Brandingovou publikací Almanach TOP Zaměstnavatelé a v neposlední řadě koncept on-line streamovaných odborných přednášek TechnicDays.cz se zaměřením na budování značky zaměstnavatele skrze sdílení know-how společností. Nejnovějším projektem je koncept ABSOLVENTI.cz propojující studenty, absolventy, zaměstnavatele i školy v jeden digitální komunikační hub.

V roce 2016 přišel za Jakubem Pavel Podruh s nápadem na soběstačný dům, který by mohl stát třeba na samotě u lesa, ale bez problémů by se v něm žilo i svítilo a z tohoto nápadu se zrodil Český soběstačný dům. Během posledních 5 let svou myšlenku pilovali k dokonalosti, a když byli s plány hotovi, začali inovativní obydlí stavět v Pošumaví. Českým soběstačným domem, do něhož nepovede žádný drát s elektřinou, ale bude ho pohánět slunce, chtějí ukázat budoucnost bydlení. Její součástí budou i baterie, které už s Pavlem a dalšími profíky vyvíjí také.