« Zpět na program

Přednáška

Začít a učit se na vlastních chybách, nebo naplánovat koncepční změny?

Chtěl bych se podělit o vlastní zkušenosti ze vzdělávacího systému a spoustu aha momentů z posledních let, kdy se tým nvias rozšířil o řadu skvělých lidí. Máme rozdílné zkušenosti a historii - spojuje nás jedno - přístup ke vzdělání se musí změnit.
Věřím, že vzdělání je klíček k úspěchu - a potvrzuje se, že coding to nebude :-).

Je ale nutné sedět v lavici a poslouchat, abychom se něco naučili nebo naopak zabíjíme motivaci a zájem? Je skutečně vzdělávací systém špatně nastaven? Jaká je Strategie vzdělání 2030+, kde je prostor pro zlepšení, kde můžete pomoc vy?

Představím vizi změny vzdělávacího systému, která se nám po střípkách daří naplňovat již 5 let. Vytváříme prostor pro experimentování a učení se vytvářením produktů ...

Komu je přednáška určena?

Pro ty co věří v důležitost vzdělání a pro ty co myslí na budoucnost.

Kde se přednáška koná?

Přednáška se koná od 12:35 v místnosti Gama.
Podívej se na celý program

Videa

  • Pavel König: Začít a učit se na vlastních chybách, nebo naplánovat koncepční změny?

    Zobrazit na YouTube
Pavel König
nvias.org
24 hlasů

Jsem nadšenec do nových technologií a objevování jejich potenciálu pro byznys. Zakladatel organizace nvias.org, která dává impuls a poskytuje prostor pro učení se tvořením a experimentováním. Spoluautor a mentor vzdělávacích programů zaměřených na propojení technologií a podnikavosti. Další startup PlantControl.io v praxi realizuje mé nadšení a využívá IoT technologie k inovacím v systémech zavlažování.