Sedávej panenko v koutě, najdou tě aneb Sebehodnota a sebechvála

Tuhle přednášku mě napadlo si vypsat po jednom strategickém setkání na univerzitě. 12 let působím v globální leadershipové organizaci Junior Chamber International, žila jsem 2 roky v Británii a studovala ve Finsku, pracuju s hodně cizinci na C-level a mám haf mezinárodních přátel a obchodních kontaktů. Když školím v zahraničí, občas se dostanu k marketingu a prodeji a když lidi sestavují svoje pitche a nabídky pro partnery či zákazníky je to vždycky zajímavé, ne každý se umí pochválit a ně každý zná svoji hodnotu a každý ji určuje podle něčeho jiného. To samé je to s talentem. Český systém je nastaven na průměr a většinou a když se nevejdete do průměru, je to problém. Ale je to problém pro nás nebo pro někoho kdo není schopný s tím pracovat?

Komu je přednáška určena?

Pro lidi, co nezapadají v něčem do průměru a já věřím, že každý je v něčem mimo průměr, pro lidi, co pracují s talenty, pro lidi, co pracují s vyjímanými lidmi, pro lidi co znají svoji hodnotu a chtějí pomoci ostatním ji najít, pro ty, co ještě nemají jasně definovanou svoji hodnotu, pro ty co pořád ještě neví rozdíl mezi cenou a hodnotou.
Jana Havlíčková
Dare2, s.r.o.
15 hlasů

Už hodně let funguju ve vzdělávání dospělých, poslední 3 roky jsem si vesele školila offline i online po celém světě a protože umím slušně anglicky myslela jsem si, že se vždycky všude domluvím. No tak to byla pěkná chyba, ale jako improvizátor mám chyby ráda, beru je do hry a dost jich vezmu i do své krátké a možná i zábavné přednášky o komunikaci.