Pracujte méně, stihněte více: Mistrovství každodenního používání AI

1. AI v našich životech – co to pro vás znamená?
- Přítomnost AI v běžném životě pracovním i osobním životě.
- Konkrétní příklady, jak AI mění náš každodenní život.
- A co naše děti? Jak je to ovlivní?

2. AI ve vašem kapesním kalendáři: Jak vám může SKUTEČNĚ ušetřit čas
-Představení jednoduchých AI nástrojů, které můžete začít používat ihned.
-Ukázka, jak AI může zautomatizovat rutinní úkoly a uvolnit váš čas.
- Konkrétní příklady z firem, kde se to povedlo.

3. Mýty a fakta o AI: Co AI skutečně dokáže a co ne
-Rozptýlení běžných mýtů a obav týkajících se AI.
-Realistické představení možností a omezení AI. Proč to tak je?

4. Balancování mezi automatizací a lidským prvkem
- Nahradí nás AI v práci? Chci to zjistit!
- Příklady, kdy je lepší použít AI a kdy se spolehnout na lidský úsudek.

5.Jak AI používat opravdu efektivně a jednoduše:
- První kroky k začlenění AI do vašeho života.
-Jednoduchý návod, jak začít s AI.
-Zdroje, kam se obrátit pro další informace a pomoc.


6. Závěrečná interaktivní diskuse a Q&A

Komu je přednáška určena?

Tato přednáška je ideální pro široké spektrum lidí, kteří chtějí svůj život posunout na vyšší úroveň s pomocí umělé inteligence. Je určena pro:

1. Zaměstnance a manažery: Pro ty, kteří chtějí v práci zvýšit efektivitu a snížit čas strávený rutinními úkoly. Přednáška vám ukáže, jak můžete využít AI k lepší organizaci práce a dosažení lepších výsledků.

2. Studenty a akademiky: Pro mladé lidi a studenty, kteří chtějí být v kroku s nejnovějšími technologiemi. Naučíte se, jak AI může pomoci ve studiu a při výzkumu.

3. Podnikatele a start-upisty: Pro inovátory, kteří hledají způsoby, jak využít AI k rozvoji svých podniků a nápadů. Přednáška poskytne cenné informace o tom, jak AI může přispět k růstu vašeho podnikání.

4. Zvídavé jedince: Pro každého, kdo má zájem o technologie a chce pochopit, jak mohou AI nástroje zlepšit jejich osobní a profesionální život.

5. Lidí hledající zlepšení Work-life balance: Pro ty, kdo chtějí lépe vyvážit pracovní a osobní život, přednáška nabídne praktické rady, jak AI může pomoci dosáhnout této rovnováhy.

6. Technologické nadšence: Pro ty, kteří chtějí být na špici technologického vývoje a hledají nové způsoby, jak využít AI v každodenním životě.
Barbora Brabcová
Bebecon s.r.o.

Jmenuji se Barbora Brabcová a jako jednatelka firmy Bebecon se s nadšením věnuji sdílení svých znalostí a zkušeností v oblasti aplikace umělé inteligence v každodenní praxi. S více než 20 lety zkušeností v optimalizaci firemních procesů a využívání digitalizačních nástrojů, jsem vyvinula několik aplikací na LowCode/NoCode platformách.

Od počátku roku 2023 se intenzivně věnuji školením a workshopům zaměřeným na využití generativní AI v pracovním životě. Měla jsem tu čest školit zaměstnance některých z největších společností na českém i německém trhu, což mi poskytlo unikátní pohled na praktické využití AI v reálném podnikovém prostředí.

Jsem hrdou členkou České asociace umělé inteligence, kde jsem neustále v kontaktu s nejnovějšími trendy a vývojem v této dynamické oblasti. Mám rozsáhlé zkušenosti s procesy zavádění AI ve firmách, s důrazem na etické a odpovědné používání těchto technologií.