Strategie zavedení AI ve firmě: Co vše musíte vědět

1. Strategický přístup k AI: Význam pečlivě plánované strategie při zavádění AI do firemních procesů. Jak strategické plánování minimalizuje rizika a zvyšuje šance na úspěch.

2. Běžná selhání při implementaci AI a jak se jim vyhnout: Přehled nejčastějších chyb, kterých se firmy dopouštějí při zavádění AI. Praktické tipy pro jejich předcházení a efektivní řešení.

3. Strategický rámec a směrnice AI: Důležitost porozumění právním aspektům a dodržování směrnic souvisejících s AI. Jaké otázky je třeba zvážit pro bezproblémovou integraci AI do vaší firmy.

4. Návod a vzorová směrnice na to, jak AI ve firmě snadno a rychle zavést.

5. Interaktivní diskuse a Q&A: Možnost diskutovat o konkrétních výzvách a dotazech týkajících se zavádění AI ve vaší firmě.

Komu je přednáška určena?

- Manažeři a vedoucí týmů: Pro ty, kdo hledají efektivní způsoby, jak zlepšit výkonnost a produktivitu svých týmů prostřednictvím technologických inovací.

- Podnikatelé a majitelé firem: Pro ty, kdo chtějí zůstat na špičce technologického pokroku a využít AI pro zvýšení konkurenceschopnosti svého podnikání.

- HR manažeři a pracovníci personalistiky: Osoby zodpovědné za rozvoj dovedností a školení zaměstnanců, kteří se zajímají o využití AI pro zlepšení pracovních procesů a vzdělávání.

- Zvídaví inovátoři a technologičtí nadšenci: Všechny, kdo mají zájem o nejnovější technologické trendy a hledají inspiraci pro své projekty nebo podnikání.
Barbora Brabcová
Bebecon s.r.o.

Jmenuji se Barbora Brabcová a jako jednatelka firmy Bebecon se s nadšením věnuji sdílení svých znalostí a zkušeností v oblasti aplikace umělé inteligence v každodenní praxi. S více než 20 lety zkušeností v optimalizaci firemních procesů a využívání digitalizačních nástrojů, jsem vyvinula několik aplikací na LowCode/NoCode platformách.

Od počátku roku 2023 se intenzivně věnuji školením a workshopům zaměřeným na využití generativní AI v pracovním životě. Měla jsem tu čest školit zaměstnance některých z největších společností na českém i německém trhu, což mi poskytlo unikátní pohled na praktické využití AI v reálném podnikovém prostředí.

Jsem hrdou členkou České asociace umělé inteligence, kde jsem neustále v kontaktu s nejnovějšími trendy a vývojem v této dynamické oblasti. Mám rozsáhlé zkušenosti s procesy zavádění AI ve firmách, s důrazem na etické a odpovědné používání těchto technologií.